Foreningen
Sponsorer
Håndbold
Svømning
Bordtennis
Idræt på tværs
Fitness Dance
Mountainbike
Naturfitness
Landevejscykling
Badminton
Floorball
Vennerne
Galleri
SPONSORER


Nyt forårstilbud i Hald Ege: landevejscykling

26.01.2017

Hald Ege-Ravnstrup KFUM har haft stor succes med at starte en mountainbike-afdeling – Hald Ege MTB, der på få år har fået mere end 300 medlemmer. Ved nu at åbne landevejsafdelingen Hald Ege Cycling imødekommer klubben et lokalt og aktuelt behov for at lufte racercyklerne i et organiseret fællesskab.

Den nye afdeling vil i første omgang tilbyde organiserede cykelture, hvor der er plads og udfordringer til alle uanset køn og træningsniveau. Træningen foregår på mixede hold. Kvaliteten af tilbuddet garanterer foreningen ved, at der altid vil være kaptajner med på turene, som planlægger, koordinere og leder. Der vil også være ekstra fokus på sikkerhed og god stil i trafikken.
Alle nye cykelmotionister er velkomne
Jørn Fryd, som er en af initiativtagerne glæder sig til det nye tiltag, som han håber vil tiltrække nye cykelmotionister fra oplandet syd for Viborg.
”Vi holder infomøde den 20. februar, hvor vi lytter til input fra de fremmødte og drøfter kommende trænings- og turtiltag. Vi har nogle tanker om, at niveauet ikke defineres alene på antal kilometer og gennemsnitsfart, men efter hvor lang tid, man skal cykle.”
Jørn Fryd oplyser, at der alt efter interesse på mødet eventuelt bliver etableret et opstartsforløb – en cykelskole, for nye landevejsryttere. Nærmere info om mødet fås via afdelingens Facebook-gruppe (søg på Hald Ege Cycling).
Første træning i april
Første træningstur bliver den 9. april 2017, klokken 09.30 og derefter hver søndag samme tidspunkt. Der vil også være træning tirsdag kl. 18.00. Altid med start og slut fra den lille skolegård på Hald Ege skole.
Se mere på: www.haldegeravnstrupkfum.dk og meld dig. Du er velkommen til at cykle med et par gange og finde ud af, om det er noget for dig, inden du tager skridtet og melder dig ind i klubben. Pris: 250 kr. for sommerhalvåret.
Kontakt:
Jørn Fryd: 2138 7588
Tommy Haun: 4042 2680


Nyhedsarkiv
05.11.2019 - 07.11.2019
Hal 2 lukket pga terminsprøver
Skolen afholder terminsprøver i hal 2 - den gamle hal hele ugen. Det er derfor ikke...
Fortsat ledige pladser på svømmehold
Vi har stadigvæk pladser ledige på flere af vores svømmehold søndage og torsdage....
Senioridrætten er startet og du kan være med hver tirsdag formiddag kl. 10.00
Formiddagsidræt for seniorer hver tirsdag kl. 10.00-12.00 i Hald Ege Idrætscenter...
Kom til opstartdag med idræt på tværs
Søndag den 25. august inviterer idræt på tværs indenfor i hallen kl. 10.00-11.00. Kom...
Hald Ege - Ravnstrup KFUM    Ravnstrupvej 35    8800 Viborg    Tlf. 8664 7368    info@herkfum.dk  -  Kontakt
Udviklet af landIT