Foreningen
Sponsorer
Håndbold
Svømning
Bordtennis
Idræt på tværs
Fitness Dance
Mountainbike
Naturfitness
Landevejscykling
Badminton
Floorball
Vennerne
Galleri
SPONSORER


U-18 Piger - 1 måls nederlag i Brønderslev

11.11.2012

Brønderslev IF - Hald Ege-Ravnstrup KFUM: 22-21

Det blev i sandhed en nedtur af dimensioner i Brønderslev.

Efter det uafgjorte resultat sidste lørdag på hjemmebane, var vi meget overbeviste om, at vi kunne løse opgaven i Brønderslev og komme et skridt nærmere vores målsætning om at blive i 2. division efter jul. I den kamp fik Brønderslev jo udvist deres stærke bagspiller Anne Nørkjær, som derfor ikke var med i gårsdagens opgør.

Vi var udemærket klar over, at det ikke skulle være en sovepude - et såret dyr er et farligt dyr. 

Vi spillede derfor udfra samme koncept som sidst. Vi kommer også fornuftigt fra start, og kommer foran 0-1 og 1-2. Men så er det som om, at Brønderslev ændrer spillet lidt, og begynder at bruge fløjene godt - det er vi bare ikke helt klar på og de går fra 1-2 til 7-2. Den omstilling varer simpelthen for længe - og da vi ikke scorer i vores angreb sætter vi os selv i en aldeles ubehagelig situation. Vi får dog styr på det, og bliver bedre til at dæmme op. Vores angrebsspil begynder at flyde bedre og vi kommer tilbage i kampen. Stillingen ved pausen er 12-10 til Brønderslev.

Fra starten af 2 halvleg, er det fuld damp på kedlerne - forsvaret står godt, og centerforsvaret har fat i Brønderslevs uortodokse angrebsspil (De spiller meget masende, og vælter flere gange ind i vores forsvar). Vi går fra 12-10 til 12-13. Jeg er overbevist om, at vi vil fortsætte og "køre" dem over nu. MEN ak. Vi har åbenbart et syndrom med at være foran. Angrebsspillet falder fra hinanden, og vi formår ikke at score i de næste 6 angreb - det var her vi skulle have lukket den kamp. Brønderslev laver 2, og kommer dermed foran igen med 14-13 og siden 15-13.

Pigerne viser dog god moral - de bliver ved at kæmpe. Forsvaret står rigtigt godt, men vi må desværre sige, at det ikke bliver belønnet af dommerne. Ved flere tydelige angrebsfejl, dømmes nu 3 meter kast og straffe - så vi havde egentligt mange modstandere lige pludseligt. Men vi kæmper ufortrødent videre. Angrebsspillet er præget af nervøsitet. Det munder ud i flere enkeltmands præstationer, som ikke alle falder lige heldigt ud. Vi halter bagefter og det begynder at se rigtigt svært ud. Med 5 minutter igen fører Brønderslev 20-17. Vi ændrer forsvaret til 4-2 system, og har efterfølgende held til at stresse Brønderslev. Men da vi stadig brænder for meget er vi altså bagud hele vejen. Afslutningen bliver præget af panik fra Brønderslev og stor nervøsitet fra vores side - vi får dog halet lidt ind - 20-18, 21-18, 21-19, 22-19. Med 1 minut igen er det svært at hente 3 mål. Vi henter dog de 2 til 22-21. Der er kun 8 sekunder på det tidspunkt og Brønderslev holder naturligvis fornuftigt på bolden, og kan derfor trække sig sejrrigt ud af affæren. 

Jow, der var selvfølgelig situationer hvor vi bestemt ikke var enige med dommerne, og havde de dømt mere lige, ja så havde vi også fået point med hjem fra Brønderslev - ingen tvivl om det.

Man kan diskuttere hvad der er retfærdigt og hvad der ikke er, men måltavlen taler jo sit eget sprog. Set i bakspejlet, spillede vi ikke op til vores bedste - havde vi gjort det, havde vi også vundet. Her tænker jeg på de alt alt for mange store chancer vi ikke scorer på.

Så forståeligt nok, var det en flok skuffede piger der rejste hjem fra Brønderslev.

Allerede på Torsdag går turen igen nordpå, denne gang til Hjallerup:

 

Torsdag den 15. november

Hjallerup IF2 - Hald Ege-Ravnstrup KFUM

Kl. 20.00 i Hjallerup Idrætscenter, Idræts Alle 1, 9320 Hjallerup

 

Jeg ved godt, at det er meget langt væk, men vi håber alligevel at i vil bruge aftnen på at komme med os derop og heppe os til sejr. Vi har mere brug for den end nogensinde før. Vi kan stadig nå at undgå nedrykning, men så skal der altså også point på kontoen nu. Vi ses i Hjallerup.

Målscorer:

Nina Klausen: 6 (5)

Sabrine Berner: 4

Lærke G. Jørgensen: 3

Heidi Kabel: 3

Ida Valentin: 2

Julie Mørup Christensen: 1

Linea Lund: 1

Mette Døssing: 1

 Nyhedsarkiv
Håndboldsæsonen er under planlægning
Den kommende håndboldsæson er under fuld planlægning og de nye træningstider og trænere er...
KFUMs venner generalforsamling mandag den 22. juni kl. 18.30
KFUMs venner indkalder til Generalforsamling mandag den 22. juni 2020 kl. 18.30 Dagsorden: 1....
Nu må den indendørs idræt åbne
Nu må indendørs idræts- og foreningsliv endelig genåbne. Fra i dag mandag den 8....
Hald Ege - Ravnstrup KFUM    Ravnstrupvej 35    8800 Viborg    Tlf. 8664 7368    info@herkfum.dk  -  Kontakt
Udviklet af landIT