Foreningen
Sponsorer
Håndbold
Svømning
Bordtennis
Idræt på tværs
Fitness Dance
Mountainbike
Naturfitness
Landevejscykling
Badminton
Floorball
Vennerne
Galleri
SPONSORER


U-18 Piger: Vigtig udebane sejr over rækkens nummer 2

16.11.2012

Hjallerup IF - Hald Ege-Ravnstrup KFUM: 20-23

Der er rigtigt langt til Hjallerup, men når man vinder er der meget kortere hjem …..

Første opgør endte jo mirakuløst uafgjort. Efter at være bagud 17-22, kom vi op og fik udlignet til slutresultat 22-22. Hvad der bl.a. gik galt i den kamp, var Hjallerups super gode kontraspil. Vi spillede med for satsede afslutninger, og et dårligt returløb, ja så går det altså galt mod stærke kontra hold.

Forud for returopgøret i aftes i Hjallerup, havde vi naturligvis øvet disse ting, og fået aftalt at vi holdte os fra de hasarderede afslutninger, således at vi kunne minimere Hjallerups kontrachancer. Det lykkedes bare, det er fantastisk at se hvordan tingene går op i en højere enhed, når alle følger det aftalte.

Hjallerup havde valgt en 5-1 opdækning, formentligt for at stresse os fra start, og komme til netop kontraspillet. Men vi spillede med ro og omtanke. Spillerne flyttede sig godt for hinanden, og med fornuftigt tempo, kunne vi spille Hjallerup forsvaret tyndt uden problemer. Desværre brænder vi i starten alt alt for mange 120% chancer. Uden at forklejne Hjallerup målmanden, var det altså ikke hendes skyld, men vi skød simpelthen bare forbi mål. Så selv med et rigtigt godt forsvar, måtte vi kæmpe meget hårdt for at hænge på. Heldigvis var der folk som var villige til at ofre sig, og på den konto holder vi os inde i kampen. I starten er det Mette som tager ”tæskene” men scorer 3-4 mål på rent rå styrke gennembrud og andre følger trop. Ved stillingen 5-3 blev der faktisk ikke scoret i ca. 8-9 minutter. Sabrine begynder så småt at varme skudarmen op, men har ikke lige det sidste held i afslutningerne. Heldigvis er Julie og Line kvikke inde på stregen, og får samlet nogle returbolde op og får scoret. Vi hænger på, og kommer endda også lige foran inden pausen med 10-11. Vi havde fundet nøglen til succesen, vi manglede bare skarpheden, men var så småt ved at finde den.

Vi talte i pausen om, at Hjallerup nok ikke ville fortsætte med deres 5-1, og hvordan vi skulle tackle det hvis de gik tilbage i en traditionel flad 6-0 opdækning. Men Hjallerup fortsatte med samme koncept, og så var det jo bare at klø på. Vi er hele tiden i teten, men Hjallerup bliver ved at hænge på. Vi kommer dog foran med 2 mål, og har chancen for at udbygge til 3, men igen kommer de op, og udligner til 15-15. Vi har altså et eller andet paradoks med at føre for meget. Vi talte om på bænken, at vi sådan set selv bestemte om vi ville vinde den her kamp, hvis vi bare ville fortsætte ufortrødent, også når vi er i front. Det øgede lige fokus med 5-10%, og samtidig vælger Hjallerup at gå ned i 6-0 forsvar. Det knækker dem. Lærke og Nina spadserer lige igennem uden problemer, og vi går fra 15-15 til 16-20. Der mangler 8-10 minutter, og det går for alvor op for pigerne, at de er ved at lave en overraskelse i puljen. Og så kommer der jo nerver igen ……….. – Hjallerup går over i 4-2 opdækning og til tider 3-3. Det bliver vi stressede af. Ikke fordi vi ikke ved hvad vi skal, men fordi pigerne bliver nervøse for at sætte føringen over styr. Nina sidder på bænken ved siden af mig, og selv hun siger ”åh nej, nu sker det igen, se nu bare der” Men det gør det ikke, jeg beroliger hende nu også med, at scorer vi bare 1 mål mere, så kan de ikke nå os. Hjallerup kommer på 17-20, men vi scorer igen til 17-21. Hjallerup scorer, 18-21 – vi smider bolden et par gange, men det betyder ikke noget, for vores forsvar arbejder bundsolidt. Thea står samtidig en forrygende kamp, og redder endda et straffekast mod slutningen, hvor vi lige har mest brug for det. Hun reder faktisk 2, men på den første af dem har de desværre held til at score på returen.

Med 5 minutter tilbage og føring på 18-21 tager pigerne ansvar igen. Line får fornuftigt fremtvunget frikast og får tiden til at gå. Vi får scoret til 18-22, der mangler 3 minutter. Det er lige før at alle os ude på bænken er ved at løbe ind på banen – der er i hvert tilfælde ikke mange af os der sidder ned mere J. Hjallerup har super travlt, og de afslutter naturligt nok rigtigt hurtigt. De reducerer igen. Nu møder de os helt oppe på banen, mand til mand. Men vi holder bolden og spiller med omtanke og overblik. Jeg mener det er Lærke som sætter i et raid, bryder igennem og scorer til 19-23. Kampen er afgjort, der mangler 1 minut og det betyder mindre at Hjallerup for reduceret en enkelt gang mere til slutresultat 20-23.

Tillykke med resultatet piger, det var super flot spillet. Dejligt at tingene gik lidt vores vej for en gang skyld. Det havde vi lige brug for. J

KÆMPE stor tak til de medrejsende tilskuere. Flot at i kommer så langt for at se pigerne – det er uvurderligt. Næste gang i får chancen bliver:

 

Fredag den 23. november kl. 18.15

Hald Ege-Ravnstrup KFUM – Aabybro HK

 

Puljen er ufattelig tæt, alt kan simpelthen ske nu. Vi kan hjælpe os selv et langt stykke hen ad vejen, ved at besejre Aabybro på fredag. Kom ud i hallen og oplev god håndbold, og hjælp pigerne på vej. VI SES!

 

Målscorer:

Mette Døssing: 6

Nina Klausen: 5(1)

Lærke G. Jørgensen: 5

Ida Valentin: 2

Line Vig: 2

Julie Mørup Christensen: 1

Sabrine Berner: 1

Linea Lund: 1 

 Nyhedsarkiv
Håndboldsæsonen er under planlægning
Den kommende håndboldsæson er under fuld planlægning og de nye træningstider og trænere er...
KFUMs venner generalforsamling mandag den 22. juni kl. 18.30
KFUMs venner indkalder til Generalforsamling mandag den 22. juni 2020 kl. 18.30 Dagsorden: 1....
Nu må den indendørs idræt åbne
Nu må indendørs idræts- og foreningsliv endelig genåbne. Fra i dag mandag den 8....
Hald Ege - Ravnstrup KFUM    Ravnstrupvej 35    8800 Viborg    Tlf. 8664 7368    info@herkfum.dk  -  Kontakt
Udviklet af landIT