Foreningen
Sponsorer
Håndbold
Svømning
Bordtennis
Idræt på tværs
Fitness Dance
Mountainbike
Naturfitness
Landevejscykling
Badminton
Vennerne
Galleri
SPONSORER


U-18 Piger: Vigtig sejr over topholdet Aabybro i Casa Hald Ege

27.11.2012

Hald Ege-Ravnstrup KFUM – Aabybro HK: 25-22

Udsigten til en sejr i opgøret mod topholdet, blev stærkt svækket torsdag formiddag, da vi modtog afbud fra Lærke og Nina med få timers mellemrum. Lærke var vredet om på foden, og havde beskadiget sit ledbånd. Vi forsøgte at få hende klar, men behandlerne fraråde hende at spille, da der ville være for stor risiko for at forværre skaden, og dermed forlænge skadesperioden.

Nina havde været så uheldig at få et knæ i ansigtet, og hun måtte syes med 2 sting ved kindbenet. Også hun havde derfor fået forbud mod at spille. Vi ved endnu ikke hvornår de 2 er klar igen, men forhåbentligt til næste kamp, den 1. december.

Af samme grund blev det også et andet oplæg til kampen, end vi havde regnet med. Vi opfordrede de resterende til at yde det bedste de kunne, og tog presset fra dem, ved på forhånd at acceptere et nederlag, hvis vi ikke kunne få det til at hænge sammen. Ikke fordi de resterende ikke er gode til håndbold, men fordi de naturligt ville blive meget trætte grundet manglen på udskiftere.

Det endte jo så med en sejr alligevel – måske netop fordi spillerne ikke følte noget pres i kombination med at Aabybro havde vundet det første opgør med 8, og derfor nok havde undervurderet os en lille smule. Og så naturligvis, en stop fyldt Hald Ege Hald. Der er ikke noget bedre end at spille hjemme i CASA Hald Ege, med så mange tilskuere. Flot en fredag aften. Noget tyder på pigerne er vilde med det, og at det hjælper, for de har endnu ikke tabt en eneste kamp i eget hus. Men med til historien hører selvfølgelig også at vores piger gennem sæsonen har udviklet sig meget, og derfor har hævet bundniveauet væsentligt. Åbybro manglede, ligesom os, også et par spillere. En sad ude med karantæne, og en anden var ramt af sygdom. Men så gik det jo ligesom lige op J

Vi starter kampen i en flad 6-0 opdækning. Aabybro er lidt længe om at komme i gang, og vi kommer foran 2-0 fra start. Vi får spillet til at flyde fornuftigt, og får spillet Mette og Sabrine op til fornuftige afslutninger. Forsvaret arbejder rigtigt godt, og efter 10 minutter fører vi da også 5-2. Men som i ved, så har vi et syndrom med at føre for meget, så Aabybro kommer med igen. Pigerne kæmper dog ufortrødent videre og de bevarer troen på at det her kan lade sig gøre. Forsvaret er rigtigt godt, de arbejder hårdt, og følger aftalerne. Aabybro har svært ved at komme til kvalificerede afslutninger. Når så Thea samtidig er i det humør, som hun var i dagens kamp, ja så er det heller ikke nemt at være skytte. Trods det gode forsvarsspil, spiller vi lidt nervøst i vores angrebs spil de sidste 8-10 minutter af halvlegen, og begynder for meget at lave enkeltmands præstationer, og selv bære bolden op. Det kommer der sjældent noget godt ud af, og det er da også Aabybro der kan gå til pause med en føring, nemlig 12-13.

I pausen taler vi med pigerne om at vende tilbage til systemerne, og spille hinanden op. De får også en lille opsang, fordi de står og sover lidt en gang imellem, og laver lidt for mange tekniske fejl. Men vi er alle enige om, at det skal blive bedre i 2 halvleg, og hvis vi vil, kan vi afgøre det her opgør til egen fordel.

Aabybro har da heller ikke mere at komme med, end det vi har set. Og pigerne får fat i konceptet igen, og stille og roligt kommer vi tilbage på sporet, og rykker foran med 2 mål. 16-14. Det bølger lidt frem og tilbage, men vi er faktisk hele tiden et lille skridt foran. Men vi jo godt at vores spillere snart må begynde at blive trætte – det burde de blive i hvert tilfælde. Men de holder stand (måske er det resultatet af løbetræningen), og vi begynder at rykke fra Aabybro. Stort set alle spillere hæver virkeligt deres niveau i dagens kamp. Jeg vil lige nævne Heidi, som lavede ting, jeg ikke har set i de 1,5 år jeg har været holdleder for hende. Jeg har opfordret hende mange gange, men altså først nu slog hun til. Jeg vil undlade at skrive hvad, for vores konkurrenter læser jo også her på siden J - Vi vender tilbage til det sidst på sæsonen.

Men hver i sær løser de den opgave de har fået til UG – resultatet bliver en føring på 4 mål, 21-17. Der resterer ca. 6 minutter på det her tidspunkt, og spændingen er intens i en tæt pakket Hald Ege Hald. Vores dejlige hjemmepublikum klapper og hujer pigerne det sidste stykke vej. Vores trofaste stor fan, Carsten, giver sit besyv med til pigerne, så de ikke er et sekund i tvivl om at 22-17 ser bedre ud end 21-17 J.

De sidste minutter bliver mærkelige, for forståeligt nok går Aabybro ud og forsøger at erobre bolden højt oppe på banen, da de er bagud 24-21 med 3 minutter igen. Det resulterer i flere frustrations tacklinger, og Aabybro får da også 2 spillere udvist i de sidste minutter. Vi får en enkelt spiller udvist i den periode. Men det betyder intet – vi scorer et enkelt mål mere, og det samme gør Aabybro – slutfacit bliver hjemmesejr på 25-22.

Puljen er ufattelig tæt – prøv selv at klikke ind her og se: Stilling pulje 2

Ingen, udover topholdet Aabybro, kan endnu vide sig sikker på at blive i divisionen, så derfor er også de 2 sidste kampe meget vigtige.

Det går løs igen med sidste udebanekamp inden jul allerede nu:

 

Søndag den 1. december 2012 kl. 14:40

Bjerringbro FH – Hald Ege-Ravnstrup KFUM

Kampen spilles i Bjerringbro hallen / idrætspark, Vestre ringvej 7, 8850 Bjerringbro

 

Kom og hjælp os et skridt videre på vejen. Vi har jo en etmåls sejr med fra sidste opgør mod dem. Dengang vandt vi 19-18.

Målscorer:

Mette Døssing: 7 (2)

Heidi Kabel: 4

Linea Lund: 4

Ida Valentin: 3

Julie Mørup Christensen: 3

Line Vig: 2

Sabrine Berner: 2

 

  Nyhedsarkiv
18.08.2020
Håndbold - Opstart U7-U8 og U9 drenge
Opstart for U7 drenge i den nye hal Opstart for U8 drenge i den nye hal Opstart...
18.08.2020
Håndbold - Opstart U5-U6 mix og U7 piger
Opstart U5 drenge og piger i den nye hal Opstart U6 drenge og piger i den nye hal Opstart...
26.08.2020
Idræt på tværs opstart
Så starter idræt på tværs op igen. Mød op og vær med. Motorik, motion og leg for...
Yoga - nyt tilbud
Nu kan du gå til yoga i HAld Eg -Ravnstrup KFUM. Nyt tilbud på programmet.   Til...
Kom og spil håndbold U5-U9 - alle kan være med
Mød op og se om det er noget for dig. Vi står klar til at tage godt imod dig.   U5-U6...
Håndboldsæsonen er under planlægning
Den kommende håndboldsæson er under fuld planlægning og de nye træningstider og trænere er...
Hald Ege - Ravnstrup KFUM    Ravnstrupvej 35    8800 Viborg    Tlf. 8664 7368    info@herkfum.dk  -  Kontakt
Udviklet af landIT