Foreningen
Sponsorer
Håndbold
Svømning
Bordtennis
Idræt på tværs
Fitness Dance
Mountainbike
Naturfitness
Landevejscykling
Badminton
Vennerne
Galleri
SPONSORER


U-18 Piger: Kollektivt kollaps i Rækker Mølle

11.01.2013

Rækker Mølle KFUM - Hald Ege-Ravnstrup KFUM: 24 - 16

Målscorer:

Lærke G. Jørgensen: 5

Sabrine Berner: 2

Line Vig: 2

Nina Klausen: 2 (1)

Ida Valentin: 2

Heidi Kabel: 1

 

Det gjorde ondt i Rækker Mølle, både på det fysiske og det mentale plan. 

Vi startede nervøst, men det gjorde Rækker Mølle også, så vi fulgtes pænt ad fra kampens start. Flot var det ikke, og spillet var langt under vanligt niveau, heldigvis også for Rækker Mølle. Men efter 10 minutter begyndte Rækker Mølle at få styr på os, og deres spil begyndte at flyde efter deres koncept. De var meget stærke i stregspillet, og det var da også derfra de lavede mange af deres mål. Vi havde egentligt hurtigt styr på stregen, men de havde altså flere kombinationer at vælge imellem, og vi var bagefter hele tiden.

Efter ca. 12 minutter, måtte vi desværre bære Mette fra banen med et forvreddet knæ. Det betød, at vi måtte lave lidt om i taktikken, og trække mere på de resterende bagspillere. Vi hænger på indtil 25 minutter, hvor den står 11-9. Vi scorer ikke mere i første halvleg, og den ender 13-9.

Rækker Mølle spiller hårdt - altså inden for den ramme dommerne har sat. De går virkeligt til stålet, og det sætter naturligt også sit præg på kampen. Her er vi lige knapt så kontante. Faktisk spiller vi hele kampen uden at få en eneste advarsel eller udvisning. Jeg siger ikke at pigerne skal være "onde", men vi er nødt til at tage hårdere fat mod den slags hold, ellers bliver vi altså tromlet ned, som det skete i aftes.

Rækker Mølle trækker 2 x 2 minutter i kampen. De 2 perioder er vi desværre heller ikke i stand til at udnytte. Efter min bedste overbevisning slap de nådigt med kun 2 x 2 minutter, men det er principielt ligegyldigt, når vi alligevel ikke formår at udnytte overtallet.

Vi laver aftaler i pausen, om hvorledes vi skal vende tingene, og opgaven er egentligt lige til. Aftalerne omkring opdækning af stregen er på plads. Aftalerne omkring angrebs gennembrud er på plads. Aftalerne om opspil er på plads og aftalerne om kontraløbene er på plads - det burde ikke kunne gå galt.

Men intet vil lykkes. Vi laver et ocean af tekniske fejl. Nervøsiteten og usikkerheden breder sig stille og roligt, og vi må erkende at vi bliver mere og mere modløse efterhånden som kampen skrider frem. Så begynder man at lave de klassiske fejl, som at bære spillet op selv, glemme aftalerne o.s.v. Så vil det ende galt, og det gjorde det da også. Først efter 14 minutter i 2 halvleg, scorer vi igen. Altså 45 minutters håndbold til at lave 10 mål - det er jo bare ikke nok til at vinde .....

Rækker Mølle vinder 24-16.

Man kan med rette sige, at der var tale om et kollektivt kollaps - det var simpelthen alle, uden undtagelse, som var langt langt under niveau. Vi skal hjem i træningslokalet og arbejde med pigerne, så vi kan blive stærkere mentalt. Alting går jo godt i medgang, men vi er nødt til at have noget modstandskraft i modgang. Men vi kan godt, det har vi vist tidligere.

Allerede på Lørdag går det løs igen. På hjemmebane tager vi imod VIF Mors. Vi håber virkeligt at rigtigt mange vil komme og hjælpe os tilbage på sporet.

 

Lørdag den 12. januar 2012 kl. 14.00

Hald Ege-Ravnstrup KFUM - VIF Mors

i Hald Ege Hallen

 

 Nyhedsarkiv
18.08.2020
Håndbold - Opstart U7-U8 og U9 drenge
Opstart for U7 drenge i den nye hal Opstart for U8 drenge i den nye hal Opstart...
18.08.2020
Håndbold - Opstart U5-U6 mix og U7 piger
Opstart U5 drenge og piger i den nye hal Opstart U6 drenge og piger i den nye hal Opstart...
26.08.2020
Idræt på tværs opstart
Så starter idræt på tværs op igen. Mød op og vær med. Motorik, motion og leg for...
Yoga - nyt tilbud
Nu kan du gå til yoga i HAld Eg -Ravnstrup KFUM. Nyt tilbud på programmet.   Til...
Kom og spil håndbold U5-U9 - alle kan være med
Mød op og se om det er noget for dig. Vi står klar til at tage godt imod dig.   U5-U6...
Håndboldsæsonen er under planlægning
Den kommende håndboldsæson er under fuld planlægning og de nye træningstider og trænere er...
Hald Ege - Ravnstrup KFUM    Ravnstrupvej 35    8800 Viborg    Tlf. 8664 7368    info@herkfum.dk  -  Kontakt
Udviklet af landIT