Foreningen
Sponsorer
Håndbold
Svømning
Bordtennis
Idræt på tværs
Fitness Dance
Mountainbike
Naturfitness
Landevejscykling
Badminton
Floorball
Vennerne
Galleri
SPONSORER


U-18 Piger: 28 mål var ikke nok .........

15.01.2013

Lørdag den 12. januar tog U-18 Pigerne i 2. division imod VIF Mors. VIF Mors er på forhånd udråbt som puljens favorit, og det levede de desværre helt op til i lørdagens kamp.

Hald Ege-Ravnstrup KFUM - VIF Mors: 28-30

Målscorer:

 

Nina Klausen: 8 (2)

Sabrine Berner: 7 (3)

Linea Lund: 4

Ida Valentin: 3

Heidi Kabel: 2

Lærke G. Jørgensen: 2

Julie Mørup Christensen: 1

Line Vig: 1

 

Efter torsdagens indsats i Rækker Mølle, var indstillingen fuldstændigt ændret til dagens opgør. Pigerne var klar over at det ikke var godt nok det de havde leveret. Vi kendte ikke Mors på forhånd, hvorfor vi ikke havde mulighed for at forberede os på spillestil eller profiler. Istedet skulle vi forberede os på at undværre Mette, som må sidde ude lidt endnu med den skade hun pådrog sig i Rækker mølle. Vi fik lavet gode aftaler om hvorledes ville spille, og at vi ville være tro mod vores spillestil uanset hvordan kampen ville udforme sig. Det var en god ide. Vi kommer supergodt fra start, og vores spilsystemer virker 100%. Således fører vi det meste af første halvleg, og er på et tidspunkt foran 5-9. Efter 25 minutter har vi 10 mål (det skulle vi bruge 45 minutter til i Rækker Mølle) :-)

Desværre går vi lidt ned i kadance, og VIF Mors får for alvor gang i deres profiler. Vi må derfor gå til pause bagud med en enkelt 11-12.

Pigerne mistede ikke modet af den grund, og kæmpede rigtigt flot videre. Der bliver scoret rigtigt mange mål, og der bliver spillet rigtigt meget flot håndbold. Undervejs i kampen må vi desværre indkassere 5 x 2 minutters udvisninger, og det bliver afgørende for resultatet. VIF Mors får en enkelt advarsel i de 60 minutter. VIF Mors vinder også i det indbyrdes opgør om straffekast. Dem fik de 9 af, vi fik 5. Sådan var det bare.

Men pigerne skal have stor ros for at være tro mod konceptet, og stemningen var meget positiv. Humøret blev holdt højt fra bænken, og vi hænger på alt hvad vi kan. Vi er 1-3 mål bagud hele anden halvleg, og vores forsøg på at dæmme op med en 4-2 opdækning virker ikke. Så selvom vi scorer mange mål, gør Mors bare det samme. Thea kæmpede ellers bravt i målet, og medvirker da også stærkt til at nederlaget kun bliver på 2. I den anden ende bliver der også reddet en del. Jeg vil ikke forklejne Mors målmand, men vi brænder flere 100% chancer. Scoringer her, kunne have givet et andet udfald. Men det kræver en lille smule mere koncentration i afslutningerne. Slutresultatet bliver da også 28-30.

Men alt i alt må vi være ok tilredse. Vi fik vasket en grim plet væk, vi fik vist at vi kan spille ordentligt håndbold og vi fik trods alt scoret rigtigt mange mål.. Selvtilliden er helt i top til det næste opgør, som er mod VRH HK 91 Vinderup. Vi håber i alle har lyst til at møde op igen og hjælpe pigerne, så vi kan få de 2 første pinde på bogen.

 

Torsdag den 24. januar 2013 kl. 19:15

Hald Ege-Ravnstrup KFUM - VRH HK 91 Vinderup

i Hald Ege Hallen

 

 Nyhedsarkiv
22.06.2020
Generalforsamling 2020
Hald Ege-Ravnstrup KFUM afholder generalforsamling mandag den 22. junil 2020 kl....
Vi afventer meldinger omkring den indendørs idræt
Vi afventer meldinger fra regeringen vedr. åbning af den indendørs idræt og hvilke...
Udendørsidræt uden kropskontakt kan måske åbnes lidt op
DIF har efter dialog med sundhedsstyrelsen åbnet op for, at udendørs idræt uden kropskontakt...
Foreningens aktiviteter er lukket ned på ubestemt tid
Grundet corona situationen, er alle foreningens aktiviteter indstillet på ubestemt tids....
Hald Ege - Ravnstrup KFUM    Ravnstrupvej 35    8800 Viborg    Tlf. 8664 7368    info@herkfum.dk  -  Kontakt
Udviklet af landIT