Foreningen
Sponsorer
Håndbold
Svømning
Bordtennis
Idræt på tværs
Fitness Dance
Mountainbike
Naturfitness
Landevejscykling
Badminton
Floorball
Vennerne
Galleri
SPONSORER


U-18 Pige 2. Division: Godt hjemmearbejde belønnet med 2 point

01.02.2013

Hald Ege-Ravnstrup KFUM – Bjerringbro FH: 22-19

 

Måscorer:

Linea Lund: 6

Lærke G. Jørgensen: 5

Sabrine Berner: 4

Nina Klausen: 3

Heidi Kabel: 2

Julie Mørup: 1 (1x2 min.)

Stine Haarbo: 1

 

Der var på forhånd lagt op til lidt af en nervepirrende kamp. Vi vidste at BFH kom med hele kavaleriet, og samtidig har vi Mette og Line siddende ude med skader. Til dagens kamp havde også Ida meldt afbud. Vi fik hentet Mie Toft ind til truppen, så vi i det mindste havde 2 udskiftere. Det skulle vise sig at være en rigtigt god ide, for det gjorde lige nøjagtigt at vi kunne få vores kræfter til at holde alle 60 minutter.

Vi har et særdeles godt kendskab til Bjerringbro, og havde derfor også alle muligheder for at forberede os bedst muligt. Vi valgte at starte i 5-1 forsvar, med stort fokus på centerspilleren. En opgave Julie skulle løse. Det gjorde hun fuldstændigt perfekt, og sled sig igennem 58 minutter i højt gear. Kun få gange bliver hun fanget på det forkerte ben, og BFH kommer til lidt for kvalificerede afslutninger.

Vi kommer fornuftigt fra start, og opdager hurtigt at vores 5-1 er vejen til succes. BFH spillerne har svært ved at komme igennem, og vi holder dem fra mange scoringer. Samtidig får vi et godt flow i vores angrebsspil. Gode kryds med Sabrine i afslutter rollen, gode gennembrud af Lærke og ikke mindst får vi skabt god plads til Linea på fløjen, via et godt pres spil. Således er vi i stand til at holde os inde i kampen, og vi følges pænt ad til 7-6. Nu er Thea så ved at være rigtigt varm, og BFH bliver mere og mere fortvivlede. Den ene bagspiller efter den anden forsøger at komme ind og afslutte. Vores opdækning indad, lægger egentligt op til at afslutningerne skal komme over fløjene, men det er kun få gange BFH udnytter det, og alle gange er det med Thea som vinder af duellerne. Samtidig holder vi gang i scoringerne i den anden ende, og bringer os i front med 2. Det holder helt til få sekunder før tid, hvor vi er foran 12-10 og BFH er på bolden. Et forsøg på streg indspil bliver opsnappet af vores forsvar, og bolden lander hos Lærke. På uret er der 5 sekunder igen. Stor beslutsomhed fra Lærke – hun dribler 10-12 meter og lægger an til skud fra ca. 12-14 meters afstand ude i højre side af banen, og knalder bolden med stor kraft op i modsatte målhjørne. Lyden af de udspændte netmasker i skøn forening med læder og harpiks har knap lagt sig før hornet lyder i hallen. Pauseføring på 13-10.

Pausen bliver brugt til at tanke energi. Vi er enige om at fortsætte samme stil, da det ser ud til at stresse BFH mere og mere. Et par enkelte små justeringer bliver aftalt, men ellers er det bare at økonomisere med kræfterne, og få det hele til at holde i 30 minutter mere. Vi har alle en god fornemmelse, men ved naturligvis også at BFH formegentligt vil komme stormende efter pausen.

Stormvejret udebliver. Vi starter med bolden, og kan bringe os foran med 4. Men vi har ikke lige heldet til at putte bolden ind. Det betyder dog ikke så meget, for BFH fortsætter med at begå samme fejl, og scorer derfor heller ikke. De kommer dog til flere afslutninger, men Thea tager bare ”pippet” fra dem. Hun er knivskarp i målet i aftnens kamp, og har virkelig sat sig ind i hvordan og hvor BFH spillerne afslutter. Og det gav da virkelig også pote.  Vi kommer på 14-10 og 15-10, før BFH kommer i gang. Reducering efter 5 og et halvt minut til 15-11. Ja hvis vi kan holde dem på én scoring for hvert 5 minut, så er sagen jo klar. Men ingen træer vokser jo ind i himlen. Vi fortsætter ufortrødent. Gode solide angreb, hvor vi kommer til gode muligheder. Ja ok, vi taber også hovedet en gang imellem, men det er jo hvad der sker i kampens hede. Vi bringer os i hvert tilfælde på 16-11 og 18-12. Der er faktisk længere perioder, hvor der ikke bliver scoret i nogen af enderne. Hvis vi havde holdt hovedet endnu mere koldt, var sejren da også blevet større. Men det er ok, for det var helt klart i forsvaret at slaget blev vundet. Med 12-14 minutter igen, begynder BFH at dække mere aggressivt op. Det går ud over Sabrine, som ”næsten” bliver mandsopdækket. Vi reagerer prompte og sætter hende ud på fløjen. Der lader de hende være i fred, men det var dumt – for nu scorer hun bare derfra. Lærke for trukket BFH centerforsvaret sammen, og det giver plads ud ad. Med 6 minutter igen fører vi med 20-16. BFH har fået lidt gang i scoringerne, vi er gået en lille smule i stå. Vi brænder lidt for mange, og afslutter nok også lidt for hurtigt i perioder. Der breder sig en lille nervøsitet, da BFH går frem i 4-2 opdækning. Men vi får pigerne beroliget og får dem til at løbe ”uden” bold. Lærke og Sabrine kommer til nemme afslutninger på den konto og BFH kommer aldrig tættere på end 3 mål. De har dog chancen i kampens døende sekunder, hvor de får tilkendt straffekast. Men Thea havde lige tænkt sig at krone værket og hælde lidt salt i såret, så med en hurtig reaktion med højre ben redder hun til indkast. Det bliver aldrig taget, for slutsignalet har lydt. Hjemmeholdet vinder 22-19.  

Tillykke til pigerne. Et bundsolidt forarbejde, og en ligeså bundsolid indsats af alle spillerne. Det bliver ikke flottere. Næste kamp er allerede på Lørdag:

Team Vestjylland – Hald Ege-Ravnstrup KFUM

Lørdag den 2. februar 2013 kl. 14:00

Harboøre Hallen

Lemvigvej 9 A, 7673 HarboøreNyhedsarkiv
Håndboldsæsonen er under planlægning
Den kommende håndboldsæson er under fuld planlægning og de nye træningstider og trænere er...
KFUMs venner generalforsamling mandag den 22. juni kl. 18.30
KFUMs venner indkalder til Generalforsamling mandag den 22. juni 2020 kl. 18.30 Dagsorden: 1....
Nu må den indendørs idræt åbne
Nu må indendørs idræts- og foreningsliv endelig genåbne. Fra i dag mandag den 8....
Hald Ege - Ravnstrup KFUM    Ravnstrupvej 35    8800 Viborg    Tlf. 8664 7368    info@herkfum.dk  -  Kontakt
Udviklet af landIT