Foreningen
Sponsorer
Håndbold
Svømning
Idræt på tværs
Holdtræning
Mountainbike
Naturfitness
Landevejscykling
Multisport
Senioridræt
Galleri
SPONSORER


Sidste sekunds scoring sikrer U-14 drenge det ene point

16.11.2015

Der var lagt op til et spændende opgør, da klubbens U-14 drenge tog imod IK Rosendal fredag aften i Hald Ege hallen. IK Rosendal kom med en 9 måls sejr i bagagen, efter at have slået et skadesplaget Ravnstrup hold i forrige kamp.
Drengene var derfor ekstra opsat på at få revancheret forrige kamps skuffelse, og dette kunne tydeligt ses på et meget motiveret Ravnstrup hold, som sprudlede af gejst allerede fra første fløjt.
Kampen startede meget blandet, hvor begge hold havde besvær med at få scoret i den modsatte ende, desværre for drengene fik Rosendal først slået hul på bylden, og kom foran med 3-1. Derefter bølgede det lidt frem og tilbage, hvor især en velspillende Sebastian Thorup i målet, og en godt skydende Oliver Kjærulff holdt os inde i 1.halvleg. Rosendal gik til pause med en føring på 7-10.

Vi fik i halvlegen snakket om nogle af de ting, som vi skulle havde rettet op på, hvor fokusset især var på at få lukket ned for Rosendals overgange.
Drengene gik ud til 2.halvleg med et nyt håb om at få vendt kampen til deres fordel. Dette blev også en realitet, da vi fik kæmpet os tilbage over 2.halvleg, hvor især en velspillende Nikolai Jacobsen viste viljen, og holdt os inde i kampen med flere vigtige scoringer. Hen imod de døende minutter kunne vi endelig se måltavlen vise Ravnstrups første føring. Med stillingen 14-13 med 2 minutter igen, var der dermed lagt op til en dramatisk slutning. Rosendal fik sig dog kæmpet tilbage med 2 hurtige scoringer, og med 30 sekunder tilbage var vi bagud 14-15.
Vi var dog ikke det eneste hold, som blev ramt af nervøsiteten, og Rosendal smed til vores held bolden lige i hænderne på Jens Lange, der med sin speed kunne nå at løbe ned i den modsatte ende, og udligne til kampens endelige resultat på 15-15.

Ravnstrups målscorere: Oliver Kjærulff 7 (1), Nikolai Jacobsen 5, Jens Lange 2, Dines Høyer 1.

13.11.2015 Kl.22.43 af Nicolai Mikkelsen



Nyhedsarkiv
Generalforsamling 2023
Hald Ege-Ravnstrup KFUM afholder generalforsamling tirsdag den 18. april 2023 kl....
Senior gymnastik - Tilmelding til nyt hold 2023/2024 er åben.
Her kan du nemt tilmelde dig senior gymnastik onsdag fra kl. 10.00 - 11.00 i Hald...
Badminton bliver til multisport
Fredagens børnebadminton bliver fremover til aktiviteten multisport med fokus på...
Hald Ege - Ravnstrup KFUM    Ravnstrupvej 35    8800 Viborg    Tlf. 8664 7368    info@herkfum.dk  -  Kontakt
Udviklet af landIT