Foreningen
Sponsorer
Håndbold
Svømning
Bordtennis
Idræt på tværs
Fitness Dance
Mountainbike
Naturfitness
Landevejscykling
Badminton
Floorball
Vennerne
Galleri
SPONSORER


Ravnstrups U14 drenge cementerede førstepladsen imod Søndermarkens IK

05.02.2016

Mandag aften var der lagt op til reelt topopgør imellem puljens nummer 1 og 2 i Liseborg hallen. Begge hold var ubesejret op til dagens kamp, og dermed ville vinderen af kampen være den nye nummer 1. Vigtigheden af kampen var derfor indiskutabel. 


Kampen startede meget målfattigt, hvor begge målmand startede stærkt, som gjorde at begge hold havde problemer med at score, og få skabt en føring. Ravnstrups drenge fik dog først slået hul på bylden, og efter 8 minutters spil var stillingen 1-3 til udeholdet fra Ravnstrup KFUM. Derefter bølgede det lidt frem og tilbage, hvor især et lavt tempo gjorde, at ingen af holdene fik skabt et ordentligt hul til den anden. Ravnstrups drenge kunne dog gå til 1.halvleg med en føring på 6-9 pga. En stærkt spillende Jens Lange og flot målmandsspil fra Sebastian Thorup.

I halvlegen blev der snakket om, at vi skulle have sat tempoet markant op, og begynde at spille klogere overfor SIK’s 5-1 forsvar, som havde forvoldt os store problemer i 1.halvleg. Derudover skulle vi finde den sædvanlige gejst frem, som var langt væk i gårsdagens opgør.
Efter pausen var drengene kommet op i gear, og det resulterede i, at målene bølgede frem og tilbage. I de første 13 minutter af 2.halvleg blev der vist rigtigt fint offensivt spil af Ravnstrups drenge, hvilket kunne ses på stillingen som på dette tidspunkt lød på 11-17 hvor især Oliver Kjaerulff og Mathias Mikkelsen førte an. De sidste 7 minutter faldt begge hold dog igen ned i tempo, og der blev kun scoret yderligere 2 mål fra hvert hold. Kampens helt store spiller var Sebastian Thorup, som med 16 redninger og en redningsprocent på 56% satte sit klare aftryk på kampen.

Ravnstrups målscorere: Oliver Kjaerulff 8 (2), Mathias Mikkelsen 4, Jens Lange 3, Gustav Schøler 2, Nikolai Jakobsen 1, Dines Hoyer 1. Nyhedsarkiv
05.11.2019 - 07.11.2019
Hal 2 lukket pga terminsprøver
Skolen afholder terminsprøver i hal 2 - den gamle hal hele ugen. Det er derfor ikke...
Fortsat ledige pladser på svømmehold
Vi har stadigvæk pladser ledige på flere af vores svømmehold søndage og torsdage....
Senioridrætten er startet og du kan være med hver tirsdag formiddag kl. 10.00
Formiddagsidræt for seniorer hver tirsdag kl. 10.00-12.00 i Hald Ege Idrætscenter...
Kom til opstartdag med idræt på tværs
Søndag den 25. august inviterer idræt på tværs indenfor i hallen kl. 10.00-11.00. Kom...
Hald Ege - Ravnstrup KFUM    Ravnstrupvej 35    8800 Viborg    Tlf. 8664 7368    info@herkfum.dk  -  Kontakt
Udviklet af landIT