Foreningen
Sponsorer
Håndbold
Svømning
Bordtennis
Idræt på tværs
Fitness Dance
Mountainbike
Naturfitness
Landevejscykling
Badminton
Vennerne
Galleri
SPONSORER


U-18 Piger: Smerteligt nederlag

28.10.2012

Lørdag eftermiddag var vi i Hornbæk, og som overskriften afslører, var det ikke nogen god oplevelse.

Hornbæk SF - Hald Ege-Ravnstrup KFUM: 23-22

VI var godt forberedte på Hornbæk, idet vi allerede have spillet mod dem i en træningskamp, og Carsten havde været en tur ude for at se dem efterfølgende. Så alle aftaler var på plads, og vi vidste 100% hvad opgaven gik ud på.

Fra kampens start, skulle det hurtigt vise sig, at vi havde vurderet dem helt rigtigt. vi kommer således også bedst fra start, og alt klapper som det skal. Efter 20 minutter fører vi 5-9.

Her knækker filmen så - ingen aner hvad der sker. Vores spil bliver usammenhængende og præget af enkeltmands præstationer. Om det skyldes kommunikatonsproblemer, små fejldisponeringer fra bænken eller om det bare er et kollektivt kollaps er svært at afgøre. Hornbæk henter os stille og roligt er med ved 9-10, som også er pause stillingen.

Vi får en snak med pigerne i pausen. De hænger alle med hovedet og er uforstående over for hvad der sker på banen. Vi forsøger at komme tilbage til udgangspunktet. Det lykkes nogenlunde, og vi holder os da også inde i kampen, men kønt er det ikke. Vi følges ad helt hen til de sidste 8-9 minutter, hvor vi lykkes at komme foran med 2. Vi har i de efterfølgende 5 angreb chancen for at udbygge føringen til 3, men formår ikke at få bolden i mål. Spillerne er stivnet og synligt nervøse. I stedet får Hornbæk udlignet til 22-22 med 50 sekunder igen. I det efterfølgende angreb smider vi bolden efter 40 sekunder, og Hornbæk giver os den samme medicin som vi bespiste Bjerringbro med i tirsdagens opgør - de scorer i kampens absolut sidste sekund til slut resultatet 23-22. 

Det var egentligt ikke nogen specielt hårdt spillet kamp, men dets på trods valgte vore 2 dommere alligevel at belønne spillerne med 10 udvisninger, 5 til hvert hold. Det er selvfølgelig også med til at slå rytmen i stykker i spillet, men her gælder det jo altså begge veje.

Det var Hornbæks første sejr i puljen. Både træneren og undertegnede mener absolut vi tabte til et dårligere hold. Det gør det meget svært at sluge, men sådan er håndbold jo bare nogen gange. I skrivende stund har Bjerringbro netop vundet over topholdet Aabybro, og dermed sendt os ned på den grimme 5 plads, som betyder nedrykning fra divisionen. Men vi har heldigvis 6 kampe endnu til at gøre noget ved den situation. Sidstepladsen indtages i øjeblikket af netop Hornbæk.

Rigtigt mange forældre var igen med på lægterne for at bakke pigerne op, men desværre måtte vi alle tage skuffede hjem. Men tak til dem alle for at møde op. Jeg har sagt det før, men gør det altså lige igen, det er altså uvurderligt for os, at i er der.

Vi har aftalt at glemme den her kamp hurtigst muligt (selvom det nok bliver svært), og se fremad.

Allerede på lørdag tager vi imod Brønderslev. Det er kl. 16:40 i Hald Ege Hallen. 

Vi håber at kunne samle rigtigt mange tilskuere, vi får brug for alt den opbakning vi kan få - vi har brug for en sejr her. 

Målscorer:

Sabrine Berner: 6 (1)

Mette Døssing: 5 (1)

Lærke G. Jørgensen: 3

Linea Lund 2

Line Vig: 2

Julie Mørup Christensen: 1

Nina Klausen: 1

Heidi Kabel: 1

Ida Valentin: 1

Indlæg skrevet af: Michael Valentin (holdleder)Nyhedsarkiv
18.08.2020
Håndbold - Opstart U7-U8 og U9 drenge
Opstart for U7 drenge i den nye hal Opstart for U8 drenge i den nye hal Opstart...
18.08.2020
Håndbold - Opstart U5-U6 mix og U7 piger
Opstart U5 drenge og piger i den nye hal Opstart U6 drenge og piger i den nye hal Opstart...
26.08.2020
Idræt på tværs opstart
Så starter idræt på tværs op igen. Mød op og vær med. Motorik, motion og leg for...
Yoga - nyt tilbud
Nu kan du gå til yoga i HAld Eg -Ravnstrup KFUM. Nyt tilbud på programmet.   Til...
Kom og spil håndbold U5-U9 - alle kan være med
Mød op og se om det er noget for dig. Vi står klar til at tage godt imod dig.   U5-U6...
Håndboldsæsonen er under planlægning
Den kommende håndboldsæson er under fuld planlægning og de nye træningstider og trænere er...
Hald Ege - Ravnstrup KFUM    Ravnstrupvej 35    8800 Viborg    Tlf. 8664 7368    info@herkfum.dk  -  Kontakt
Udviklet af landIT