Foreningen
Sponsorer
Håndbold
Svømning
Bordtennis
Idræt på tværs
Holdtræning
Mountainbike
Naturfitness
Landevejscykling
Badminton
Senioridræt
Vennerne
Galleri
Værdier
Lovsamling
Børneattester i KFUM
Bestyrelsen
Indmeldelse
Udmeldelse
SPONSORER


Lidt om os selv

Hald Ege - Ravnstrup KFUMs Idrætsforening er etableret i 1955. På det tidspunkt spillede man håndbold på markerne i Ravnstrup. I dag har klubben sit naturlige geografiske område i Hald Ege skoledistrikt.

Klubbens store ungdomsafdeling kommer da også fra dette vidtstrakte område, men mange af foreningens ca. 750 aktive medlemmer kommer fra hele Viborg og omegn. Vi glæder os over at kunne tilbyde mange børn, unge og voksne en glad og positiv fritid gennem vore mange idræts- og kulturtilbud.

Gennem en lang årrække - ja, helt siden storkommunen Viborg blev oprettet i 1970 - har idrætsklubberne i området samarbejdet om at fordele de enkelte idrætsgrene imellem sig i Hald Ege og landsbyerne omkring.

Hald Ege - Ravnstrup KFUM er klubben med hjemsted i Hald Ege Idrætscenter og med en satellit i svømmehallen på Gymnastik og idrætshøjskolen i Viborg. Vi har 7 idrætsgrene på programmet og ens for alle er, at ALLE kan være med. Der er plads til både bredden og eliten.

Hald Ege - Ravnstrup KFUM er 7 forskellige idrætsgrene.

Der trænes og spilles HÅNDBOLD fem dage om ugen. Næsten alle årgange er repræsenteret, lige fra U4 drenge og piger til senior damer og herrer i jyllandsserien.

Hver uge er der IDRÆT PÅ TVÆRS for de 2-7 årige. Der har op til 250 deltagere til aktivitetsdage.

Der er BORDTENNIS for alle aldre i hallens opvarmningsrum hver mandag og hofterne svinges til FITNESS DANCE samme sted hver tirsdag og onsdag. 

MOUNTAINBIKE er meget populært og for både unge og gamle, tykke og tynde. Der trænes rundt i den dejlige natur i området. De voksne kører sammen  torsdag og søndag hele året, børnene giver den gas i forår og sommer månederne.

Som noget nyt i 2017 får vi NATURFITNESS på programmet. En spændende idræt, som kan dyrkes ude og inde. Der startes inde og når det nye idrætscenter står færdig, sker der meget mere.

Derudover har Hald Ege - Ravnstrup KFUM en stor SVØMMEAFDELING, der har familiesvømning på Gymnastik og idrætshøjskolen hver torsdag og søndag aften. Her tilbydes motionssvømning for alle aldre, samt babysvømning for de helt små.

Vel mødt til FRISK, GLAD IDRÆT I KFUM!

Forbundssangen:
Vi vil idræt i KFUM
Vi vil lege og give os hen
Vi vil fylde vort liv
Med humør og perspektiv
Vi vil idræt i KFUM

Der er venskab i KFUM
Glade smil hvor du vender dig hen
Det er krop og energi
Det er leg med mening i
Det er idræt i KFUM
 


Bordtennistrænere søges
�� �� �� HJÆÆÆÆLP �� ��...
FULDT BOOKET. Yoga - nyt tilbud
Nu kan du gå til yoga i HAld Eg -Ravnstrup KFUM. Nyt tilbud på programmet. OBS ER...
Kom og spil håndbold U5-U9 - alle kan være med
Mød op og se om det er noget for dig. Vi står klar til at tage godt imod dig.   U5-U6...
Hald Ege - Ravnstrup KFUM    Ravnstrupvej 35    8800 Viborg    Tlf. 8664 7368    info@herkfum.dk  -  Kontakt
Udviklet af landIT